Førdes beste burgar

Redaksjonell temaside

Suksess med kåring av Førdes beste burger. Førdeburgeren skapte et stort engasjement både i kommentarfeltene i avisen og på Facebook.

Vi laget en redaksjonell temaside som hentet inn artiklene automatisk basert på artikkel-tagger to ganger i uken i perioden fra oktober til desember. Artiklene sys sammen både med navigering og visuelt ved hjelp en vignett med hamburger ikon øverst og nederst i hver tilhørende artikkel.

Ikke nok med det! Det ble også utviklet en egen Firda-burger av elever ved restaurant- og matfaglinja på Førde vgs. Det ble også laget diplomer til vinner av Førdes beste burger og den utkårede Firda-burgeren.

 

På bestillingen:
Temaside med feed
Ikon til vignett
Diplom

Nysgjerrig på redaksjonelle
temasider med skreddersydd design og automatisk feed?
Send mail til oss da vel så tar vi en prat eller et lite møte!
kreativ.produksjon@amedia.no

Design:
Hanne-Christine Lindahl Flåten

Teknisk løsning:
Hanne-Mari Odden

Avis: Firda
Øystein Silde Frønsdal og Tobias Bratvold Lucey

FØRDES BESTE

Det ble automatisk publisert en artikkel hver tirsdag og fredag.

Diplom

Vi designet en diplom for selveste Førdes beste burger, samt en egen diplom til kokkelærlingene på Førde vgs som lagde Firda-burgaren i etterkant.

Mockup av Gode råd for markedsføring

Firda kårar Førdes beste burgar:

Sunnfjordburgaren på Restaurant Laxen er Førde sin beste burgar.

Burgartesten har på ingen måte gått forbi sunnfjordingane i det stille. Allereie frå første burgarmelding, har kommentarane rasa inn. Det er ingen tvil om at denne testen har engasjert.

Tobias Bratvold Lucey
Journalist i Firda

VINNAREN: Det er veldig stas, seier kjøkkensjef på Restaurant Laxen, Ida Marie Stuhaug. 

Foto: Ronja Årskaug Vallestad

Frå venstre: Eric André Lundekvam Milde, Tobias Lucey og Marx Ezekial Antonio Solheim. 

Foto: Øystein Silde Frønsdal

Firda-burgaren

Elevar frå Førde vgs har laga Firda-burgaren. Tre burgarar var oppe til test, og ein stakk av med vinnaroppskrifta.