Full tank

Videografikk, logo og redaksjonell TEMASIDE

Hvem skjuler seg bak rattet? Vi får et innblikk i livet til elleve motorentusiaster i denne redaksjonelle videoserien om rånerlivet på Voss. Det er videojournalist Solgunn Flatebø Mandelid som står bak serien, med god støtte fra resten av redaksjonen i Hordaland. Gjennom fire episoder får seerne se et miljø der motor, vennskap og familie står i sentrum.

Vi har hjulpet til med videografikk, supring, logo og en redaksjonell temaside med oversikt over episodene.

Er du nysgjerrig på videografikk eller andre visuelle virkemidler til dine videoer? Kontakt oss på kreativ.produksjon@amedia.no

Landingsside, logo og videografikk

Hanne-Mari Rustad Odden, Hanne-Christine Lindahl Flåten og Sissel Reistad 

Avis

Avisa Hordaland
Solgunn Flatebø Mandelid

✨ Full klaff med nettserien Full Tank ✨

For oss som partneravis har det vore utruleg kjekt å dra nytte av all den gode kompetansen som finst i Amedia i arbeidet med Full Tank. Takk til Amedia Kreativ for god hjelp med grafikk og landingsside – det lyfta uttrykket mange hakk!? Og for god hjelp til utforming av annonsane til eigenpromotering av serien.?? Dette gav meirsmak!

Ingvil Aaen Torpe
Journalist i Avisa Hordaland

Videoeffekter

Animert logo

Wipe

Promo-bannere

Kåret til Årets digitale satsing under gjæv prisutdeling 

Juryens begrunnelse: Avisa Hordaland har laga ein konsentrert, tett, og imponerande dokumentarserie om fire engasjerte og levande subkulturar i regionen. Gjennom Full Tank bli vi godt kjente med både eldsjeler bak og deira engasjement for motor.


I kjølvatnet av fleire nasjonale TV-produksjonar, skriv Hordaland seg her inn i ein god tradisjon – kor målet er å løfte fram desse miljøa og bli kjent med dei. Her er det gode portrett, ikkje karikaturar.

 

Den mellomstore lokalavisa gjer det med ein produksjon som ikkje ligg langt bak dei nasjonale TV-miljøa. Dette er gjennomført proft frå start til slutt. Inkludert distribusjonen, der Hordaland ligg langt framfor alle i klassen.»

Jury: Landslaget for lokalaviser (LLA)

PRISDRYSS: Fotojournalist Vidar Herre og filmskapar Solgunn Flatebø Mandelid etter å ha motteke prisar i Tromsø. Foto: Stine Carlsen.