Illustrasjoner til avisene

IllustrajonER

Vi fikk i oppdrag å lage nye illustrasjoner til bruk i kommunikasjon mot abonnentene og samtidig løfte det visuelle utrykket. Visuelle elementer kan forsterke budskap i kjøpsflyten for nye abonnenter, samt trekke oppmerksomhet til kundekommunikasjon på avisforsidene.

På bakgrunn av en nydelig levert brif med ønsker og behov, foreslo vi en løs og leken strek med et vennlig uttrykk. Lys rosa ble valgt som aksentfarge – rett og slett fordi det er en logisk rosa-tråd å følge i dette konsernet. Illustrasjonene finnes i tillegg i andre fargevariasjoner. Dette gav abonnementsløpet en herlig stil og tone, vi elsker det!

Vi har flere designere hos oss som er dreven med fargeblyanten! En fin illustrasjon kan være et godt hjelpemiddel for å fortelle en historie, vekke følelser eller skape engasjement.

Er du nysgjerrig på illustrasjoner eller andre visuelle virkemidler til dine artikler? Kontakt oss på kreativ.produksjon@amedia.no

Illustratør

Jenny Gran

Bestilt av

Amedia Forbrukermarked
Amedia Produkt og Teknologi

Vi har i en lengre periode syntes at mange av bildene vi bruker i en del av kommunikasjonen mot abonnentene i ulike flater fort blir utdaterte. Derfor satt vi Kreativ på jobben med å lage opp et sett med illustrasjoner som vi kommer til å ta i bruk for å løfte det visuelle utrykket i kommunikasjonen vår mot abonnenter. Disse er nå klare og er allerede tatt i bruk noen steder, blant annet på insentivet, som noen av dere kanskje har lagt merke til.
Vi er skikkelig fornøyde med sluttresultetet, og synes det er både passe lekent og hyggelig og i stil med det uttrykket vi ønsker å gi utad.

Nadia Vestre Iveland
Kundereise og marketing automation-spesialist

Bla i et utvalg av illustrasjonene

Ulike fargevariasjoner