Snapchat

filter

Snapchatfilter

Hva med å gjøre mediemiksen komplett med et kult snapchatfilter? Vi kan lage personlige linser eller filter til akkurat deg.

Profesjonell layout og design har stor betydning for troverdigheten til annonsør.

Tips

Når man tenker idé til innhold på et betalt snapchatfilter, bruk snapperen som utgangspunkt. Filteret skal være attraktivt å bruke – og brukes av flest mulig! Snapperen ønsker å dele HVA de gjør eller HVOR de er. Når man kombinerer dette med kundens målsetning, kan filteret bli en suksess!

Bruk til arrangement

Spesielt til arrangementer kan snapchatfilter være kostnadseffektivt, siden man kun betaler for et angitt område i kart i en tidsbegrenset periode, hvor mange er samlet på ett sted.

Inspirasjon til snapchatfilter

Case:

Snapchatfilter til Lillestrøm Arbeiderparti

Budskapet i toppen har en to-betydning, avsender er både snapchat brukeren og Lillestrøm Arbeiderparti som hadde stands på de videregående skolene.

Rapport av Snapchat filter til Lillestrøm Arbeiderparti er godt analysert av selveste Snapchat sjefen i Norge.

«Dette er knallbra resultater!
Dere har mottatt 41900 visninger for 1700 kr som gir en CPM på ca 40 kr. Ser man på unike brukere, er det 22 700 som da har sett, benyttet eller mottatt snap med AP-filteret.

Knalltall, og her har dere gjort en god jobb med å sørge for å være tilstede på riktig tidspunkt til rett område slik at man sikrer stort volum og gode delingspremisser. I tillegg er kreativer spot on, og veldig relevant for de som er tilstede.

8.2% i delingsrate er godt innenfor benchmark på 5-15%, mens kameratiden ligger også innenfor vår benchmark.
Bra jobbet!»