Kategori: Prosjekter
Husnes Brygge

Husnes Brygge

Husnes brygge Boligprospekt og annonserLekkert prospekt på 20 sider for et nytt byggeprosjekt for Husnes Brygge. Vi har også laget annonser for salgsprospekt både til trykk og digitalt.Er du nysgjerrig på boligprospekt eller annet markedsføringsmateriell til ditt...

les mer
Full tank

Full tank

Redaksjonell videoserie om rånemiljøet i Voss. Vi har bistått med landingsside, logo og videoeffekter.

les mer
Valg 2023

Valg 2023

Vi har laget en smart redaksjonell side tilknyttet tags for å gi leserene en god oversikt over lokalvalget. Vi har også laget bannere for ulike partier.

les mer
Trond Mohn Games 2023

Trond Mohn Games 2023

En unik blanding av magasin og live oppdateringer under den årlige Trond Mohn Games. Tilhørende video-bannerannonser bedrer markedsføringen.

les mer
Nidaros merkevarekampanje

Nidaros merkevarekampanje

Nidaros ønsket å lage en kampanje som ga oppmerksomhet blant trondhjemmere, samt provosere «storebror» Adressa. Sammen lagde vi en kampanje som fikk mye oppmerksomhet rundt i byen.

les mer
Illustrasjoner

Illustrasjoner

Vi har flere designerere hos oss som er dreven med både fargeblyanten og koding! En fin illustrasjon kan være et godt hjelpemiddel for å fortelle en historie, vekke følelser eller skape engasjement.

les mer
Sommer

Sommer

Vi skreddersyr både kampanjer og magasiner tilpasset ulike sesonger. Vi vat hva som gir deg sommerfølelsen!

les mer
Tilbudssider

Tilbudssider

Tilbudssider landingssideEn landingsside med aktuelle tilbud kan passe til flere anledninger. Vi kan lage responsive tilbudssider som viser ulike tilbud for ulike dager, tidsstyrte timestilbud eller kampanjer.Dette passer kanskje spesielt godt til f.eks. julegaver,...

les mer

Leter du etter noe annet?